Mitäpä sitä tänään tarinoisi tänne..?? mittään viisasta en oo tehnä, enkä aio tehdäkään.. olen ajatellut tämän päivän ottaa niin rennosti kuin osaan.. siis en osaa, mutta en kyllä mitään aio tehdäkään..

En edes pyykkivuorta ole pienentänyt.. siellä se vaan kodinhoitohuoneessa kasvaa ja kasvaa.. mutta kasvakoon, nyt on perjantai.. ja vapaa viikonloppu alkaa:)

huomenna meille tulee hieroja, ai että on ihanaa.. on nimittäin hartiat ja selkä niin jumissa että kohta ei liiku mikään nikama.. Oma ihana pupuseni tämän ihanuuden minulle on luvannut kustantaa.. varmasti on oma lehmä ojassa hällä, on nimittäin niin kyllästynyt siihen minun jatkuvaan narinaan, että hierotko tuosta ja tuosta ja tuosta, ja ei silleen vaan tälleen ja tuossakos se nyt taas se hieronta oli..  pääsee helpommalla kun palkkaa hierojan joka tulee kotiin ja hieroo puoltoista tuntia putkeen.. onpahan eukko sen käsittelyn jälkeen niin kipee ettei kärsi ainakaan kahteen viikkoon liikuttaa..  tämähän sillä taka-ajatuksena on.. selvispä sekin!

Mutta oikeesti kyllä se tekee hyvää.. edellisen käsittelyn jälkeen olin viikon niin sairas joka paikasta, mutta kun se helpotti oli olo taas parempi jokatavalla.. ainoo huono puoli siinä on että se käy vaan kolmen viikon välein ja se on liian pitkä väli.. ehtii taas paikat mennä ihan jumiin ja ei siitä silloin pitkäaikasta apua saa..

Kissalla se vaan takapuolta kuumottaa.. ja tänään se peijakas pääs karkuun.. voi hitsi. Nyt se tietysti iskee sen kauheen ruman kollin tuolta kylältä ja kohta se meillä on mökki täynnä niitä sen kollin rumia jälkeläisiä... pitää vaan toivoa että ne pennut näyttäis enemmän äidiltään..  Ei ole kissaa näkyny sen jälkeen kun karkas... varmaan ei ennen tule kotiin kun on mahdollisimman monta kollia saanut ansaan..

mutta nytpä lopetan nää tarinointini tähän ja menen nautiskelemaan perjantai-illan ihanuudesta..  huomenna illalla meillä onkin sit bileet naapureiden kanssa... huoh.. mitähän siitäkin seuraa, muutakin kuin pahaolo ja päänsärkyä???

Ihanaa viikonloppua teille kaikille....