ihan omaksi ilokseni, ja jos tästä jollekin toisellekin iloa löytyy, niin aina parempi.

Kerronpa itsestäni ensin hieman..

Olen 28 vuotias, kolmen lapsen äiti. vanhin lapsistani täyttää tänä vuonna 11 vuotta ja nuorin 4. Keskimmäinen lapseni täyttää syksyllä 8. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis riittää meidän perheessä. Perheeseeni kuuluu myös mies ja kissa.

Työkseni teen, mitäpä muutakaan kuin puhtaanapitoon ja järjestykseen liittyvää työtä. Sama "sairaalloinen" taipumus näkyy ja kuuluu myös kotona. Kärsin suunnattomasti likaisuudesta ja epäjärjestyksestä, en osaa rentoutua jos jokin paikka repsottaa, ja kun kyse on lapsiperheestä, siltä tosiasialta ei voi välttyä että paikat saattaa joskus olla vähän sekaisin.

Todennäköisesti olen perinyt tämän neuroosin äidiltäni ihan vaan mallioppimisella. Äiti tosin on ikänsä myötä rauhoittunut kummasti ja ei stressaa enää niinkin vähäpätöisellä asialla kuin siivoaminen... Hullu nainen! :)

Viimeiset kaksi vuotta olen kadehtien katsellut toisten käsityötaitoja ja halunnut itsekin oppia neulomaan(ainakin) ja joitakin sukan tapaisia olenkin värkännyt ja muutaman pontson.. mutta niitä en aio esitellä julkisesti ennenkuin ne yltävät ulkonäöllisesti julkaisukelpoisiksi.

joten tälläistä tarinointia olisi jatkossa luvassa jos siivoilultani vaan ehdin:)