Tässä sitä ollaan aamu kuudesta keikuttu jo ylhäällä. Kahvit keittelin ja join pari kuppia. Laitoin lapsille aamupalan ja pyykkikoneen ja tiskikoneen hurisemaan..Nyt onkin jo kolmas koneellinen pyörimässä.. kamalat määrät on taas pyykkiä kertynyt. Laskin tuossa kun lajittelin pyykkejä lattialle kasoihin että yhteensä 10 koneellista pitää tänään saada pestyä ja kuivattua ja lajiteltua kaappeihin. Oman osansa tuohon määrään tuo suunnaton kasa lakanapyykkiä. Tänään on niin kiva rapsakka pakkanen että oli ihan pakko viedä tyynyt ja peitot ja petarit ulos ja lakanat vaihtoon. No samallapa kippasin matotkin ja sohvatyynyt ja viltit ulos.. sielläkin on jumalaton kasa peittoa ja mattoa.. 

Nämä lakanavaihto päivät on kamalan työläitä meillä.. meillä kun on noita lapsia kolme plus me ja sitten vieras peitot.. nekin tuuletan yleensä silloin kun on tällainen hyvä ilma siihen.. vaikka kaapissa ovatkin.. joten hirveesti on peittoa mitä puistella.Ja lakanoita mitä pestä...

nyt olenkin sitten saanut jo imuroitua ja pyyhittyä pölyt ja lattiat. pitäisi mennä noita mattoja hankeen hautaamaan ja hakkaamaan.. vaan ei huvittaisi kun on niin kylmä. mutta pakkohan se on..  koskaan en apua saa näihin siivousurakoihin.. meillä mies pakenee paikalta kun on siivouspäivä. Hänelle kun on aivan sama miten siivotaan. Pelkkä imurointi pitäisi riittää.. no sitten tietysti olen vihainen kun toinen on sellainen laiskamato, joten hänelle on parempi pysyä kaukana.. ja yleensä siivoanki vain silloin kun hän on poissa..

Mutta minäpä menen jatkamaan tätä siivousurakkaani jotta illalla sais sitten rauhoittua ja rentoutua.. otanpa taidan pari siideriäkin saunan päälle.. ehkä?!

mukavaa lauantai päivää ja iltaa ja leppoisaa sunnutaita...